• 0741 095 910
  • Service Convertizoare de Frecventa 24/7: 0741 095 910
  • contact@its4automation.ro
  • Luni-Vineri, 0900-1700
  • Nicolae Titulescu 4 Zalau 450042, Salaj, RO

DESPRE ITS4 AUTOMATION

ITS4 Automation este o companie romaneasca infiintata in anul 2019, cu sediul in Zalau/ judetul Salaj. Suntem specializati in domeniul automatizarilor industriale si actionarilor electrice, instalarea echipamentelor si utilajelor industriale si ne propunem sa aducem o atitudine si un suflu proaspat pe piata romaneasca de specialitate.

Promovam valori precum competenta, performanta, seriozitate, apropiere fata de nevoile clientilor nostri, promptitudine, deschidere, transparenta.
Experienta noastra de peste 10 ani in domeniul actionarilor electrice si automatizorilor industriale, ne permite sa oferim clientilor nostri, produse si servicii la un nivel ridicat de calitate si performanta, pentru aplicatii din domenii diverse, acest lucru fiind completat de faptul ca ITS4 Automation colaboreaza cu producatori de renume in domeniile in care isi desfasoara activitatea.

Activitatea ITS4 Automation este impartita in trei segmente: Vanzari, Proiecte si Service & Suport Tehnic. Divizia de Vanzari se ocupa de comercializarea tuturor echipamentelor industriale pe care compania le are in portofoliu; pe de alta parte, divizia de Proiecte se ocupa de instalarea echipamentelor industriale, solutii tehnice, proiecte la cheie.
ITS4 Automation asigura direct, Service specializat pentru o parte din echipamentele comercializate sau utilizate in proiecte, dar asigura suport tehnic 24/7, fara costuri suplimentare, pentru toate echipamentele industriale comercializate catre beneficiarii nostri.

Misiunea companiei este aceea de a creea si mentine relatii pe termen lung cu beneficiarii ei, iar modalitatea prin care isi propune sa obtina acest lucru este respectarea valorilor mai sus amintite. Aceasta abordare s-a dovedit de-a lungul timpului, ca fiind una de success pentru fondatorii ITS4 Automation, astfel ca mergand in continuare pe acest drum, punandu-ne cunostintele si abilitatile in slujba beneficiarilor nostri, suntem siguri ca vom cunoaste impreuna succesul.